Reserveren
+599 9 515 8457

Prijzen

Huurprijzen per appartement per overnachting

Type appartement jan t/m mrt (hoog) april t/m dec (laag)
2 pers Boven € 50 € 40
2 pers Beneden € 60 € 50
4 pers Tuinzijde € 60 € 50
4 pers Zwembadzijde € 70 € 60
6 pers Landhuis Kleine Berg € 60 € 50

 

De huurprijzen zijn per appartement, niet per persoon, dus als u met vier personen in bijvoorbeeld het appartement aan de Tuinzijde verblijft betaalt u 1 x de huurprijs, niet 4 x de huurprijs. Voor extra personen, wat mogelijk is bij het appartement aan de Tuin- en Zwembadzijde en het Beneden appartement, geldt een toeslag van € 5 per persoon per overnachting bij de appartementen bij Villa Grote Berg. Bij de appartementen bij het landhuis Kleine Berg geldt de toeslag bij een verblijf van meer dan 2 personen. Dus als u verblijft met 3 personen wordt de huur in het laagseizoen  € 55 per overnachting en bij 4 personen € 60 per overnachting, enz. Voor het verblijf van kinderen onder de 2 jaar brengen wij geen kosten in rekening.

Onze huurprijzen zijn inclusief 7% toeristenbelasting, water en electriciteit (bij normaal verbruik: zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden). Wij brengen geen kosten voor de eindschoonmaak in rekening. U kunt ook gratis gebruik maken van WiFi en een wasmachine.

NB: water en electriciteit zijn duur op het eiland en worden vaak bij andere resorts apart berekend en op het eind van uw verblijf in rekening gebracht. Dat kan aan het eind van uw vakantie een vervelende verrassing opleveren. Daarom bij ons geen vervelende verrassingen achteraf!

De totale verblijfskosten: het aantal overnachtingen x de huurprijs van het type appartement.

U kunt bij ons online boeken. Raadpleeg hiervoor de beschikbaarheidskalender van het appartement waarin u zou willen verblijven. Die kunt u oproepen door op de button RESERVEREN te klikken. U kunt bij uw reservering ook gelijk aangeven van welke extra services u gebruik wilt maken. Zie hiervoor de pagina Extra Services. Als u de reservering heeft bevestigd, dan krijgt u direct per email de bevestiging toegezonden en is alles voor een heerlijke vakantie hier op het eiland geregeld.

Actie: last minute korting van 15% bij aankomst in de maanden juli en augustus

 

“DE BESTE APPARTEMENTEN OP HET EILAND!”

Recensies

Lees meer